This is a demo store. No orders will be fulfilled.
GOLD BUNNY GIANT CARROT 179,5g
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza w 100g: | |
Energy (kJ) | 2377|2352|2584|2301 |
Energy (Kcal) | 570|562|622|551 |
Fat(g) | 37|37|47|32 |
- of which saturates(g) | 22|22|35|15 |
Carbohydrate(g) | 51|48|43|57 |
- of which sugars(g) | 50|46|43|57 |
Protein(g) | 7.4|8.7|5|7.3 |
Salt(g) | 0.2|0.28|0.23|0.14 |
Składniki:
Ingredients:
Zajączki z czekolady mlecznejSkładniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromat waniliowy. Marchewki z mlecznej czekolady.Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, odtłuszczone mleko w proszku, emulgator: lecytyny (soja), aromat. Pralinki z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44%)Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (kokosowy, z nasion palmy), tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, odtłuszczone mleko w proszku, laktoza, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromaty. Robaczki z czekolady mlecznej nadziewane kremem z orzechów laskowych (42%) i chrupkami ryżowymi (3%)Składniki: cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, orzechy laskowe(12%), miazga kakaowa, laktoza, odtłuszczone mleko w proszku, pszenica, ryż, bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyny (soja), ekstrakt słodowy jęczmienny, aromat. |
Allergens:
Zajączki z czekolady mlecznej Może zawierać orzechy laskowe, migdały. Marchewki z mlecznej czekolady. Może zawierać inne orzechy laskowe, migdały, pszenicę. Pralinki z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44%) Może zawierać orzechy laskowe i inne orzechy. Robaczki z czekolady mlecznej nadziewane kremem z orzechów laskowych (42%) i chrupkami ryżowymi (3%) Może zawierać inne orzechy. |
Cocoa Solids %:
Zajączki z czekolady mlecznej Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, Masa mleczna minimum: 18%. Marchewki z mlecznej czekolady. Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, masa mleczna minimum: 18%. Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 37%, masa mleczna minimum: 27%. Pralinki z czekolady mlecznej z delikatnie rozpływającym się nadzieniem (44%) Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 32%, Masa mleczna minimum: 21% . Robaczki z czekolady mlecznej nadziewane kremem z orzechów laskowych (42%) i chrupkami ryżowymi (3%) Czekolada mleczna: Masa kakaowa minimum: 30%, Masa mleczna minimum: 14%. |